UEFA EM 2020: England – Skotland

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🆚🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Gigantiske Wembley lægger græs til et af fodboldens mest klassiske opgør, når England og Skotland brager sammen i gruppe D ved EM-slutrunden. Der er masser af såvel historiske som politiske overtoner i kampen, mens mange af spillerne på banen kender hinanden særdeles godt fra dagligdagen i Premier League. Med tilskuere på tribunerne i London er England klar favorit, men de undertippede skotter vil gøre alt for at drille Gareth Southgates mandskab i deres egen hule. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

SOCIAL

MUSIC

PRESS

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: