UEFA EM 2020: Kroatien – Tjekkiet

🇭🇷🆚🇨🇿 Anden spillerunde i EM’s indledende gruppe D indledes med et opgør mellem Kroatien og Tjekkiet. Kroaterne havde en stjernestund ved VM i 2018, hvor de nåede til finalen, men det med guldkampe er heller ikke ukendt for tjekkerne, som i 1996 nåede helt frem til EM-finalen. I en pulje, hvor også England og Skotland deltager, er dette en nøglekamp for begge hold i bestræbelserne på at gå videre. Kampen spilles på Hampden Park i Glasgow. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

Vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: