UEFA EM 2020: Portugal – Tyskland

🇵🇹🆚🇩🇪 I EM’s gruppe F tørner Tyskland og de forsvarende europamestre fra Portugal sammen i München. Tyskerne fik en lidt skuffende start på slutrunden, da de tabte 0-1 til Frankrig, hvor Joachim Löws tropper leverede fint spil, men de havde svært ved at skabe chancer. Portugiserne vandt deres premiere med 3-0 mod Ungarn, men det var med et vist besvær, og alle tre mål faldt først inden for de sidste 10 minutter. Der er dermed pres på Joshua Kimmich og Tyskland, som skal på tavlen, men deres til tider vaklende defensiv bliver sat på prøve af Portugals gode offensiv, som fortsat føres an af Cristiano Ronaldo.

Kampen kan ses viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: