UEFA EM 2020: Spanien – Polen

🇪🇸🆚🇵🇱 To af de store fodboldnationer mødes i anden runde af EM’s gruppe E, når Spanien på hjemmebane i Sevilla tager imod Polen. Spaniens historiebog rummer titler som både verdens- og europamester, mens Polens pokalskab er lidt mere tomt. Især ved EM-slutrunder har det ofte knebet med at få et på papiret stærkt hold til at skabe resultater. Kvartfinalen ved seneste EM for fem år siden er faktisk Polens bedste EM-resultat. I aften bliver det dog vanskeligt for polakkerne mod de hjemmestærke spaniere. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: