UEFA EM 2020: Italien – Wales

🇮🇹🆚🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Så tager vi hul på tredje og afgørende runde af gruppespillet ved EM i fodbold. Det sker med kampen mellem Italien og Wales i Rom, som spilles samtidig med, at Schweiz møder Tyrkiet i Baku. Italien er favorit på hjemmebane mod Wales, som skal forsøge at leve op til sidste EM’s store succes, hvor waliserne højst overraskende nåede semifinalen, mens Italien skal forsøge at skabe et godt udgangspunkt, før der tages hul på knockout-kampene. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: