UEFA EM 2020: Slovakiet – Spanien

🇸🇰🆚🇪🇸 Estadio de La Cartuja lægger lys og lægter til et brag en kamp, når Slovakiet tørner sammen med Spanien i tredje spillerunde af EURO 2020. Spanien kan med spillere fra den absolut øverste hylde gå på banen med selvtilliden i top, hvilket bliver bakket yderligere op af lyden af glade Spaniere på lægterne, der alle hepper på dem. Slovakiet skal i den grad finde deres bedste spil frem, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en sejr. Se med, når kampen fløjtes i gang.

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: