UEFA EM 2020: Sverige – Polen

🇸🇪🆚🇵🇱 Vi er nået til sidste runde af gruppespillet i EM, og her danner Saint Petersburg Stadium ramme om den afgørende kamp mellem Sverige og Polen, der tørner sammen i gruppe E. Det er 27. gang, de to mandskaber tørner sammen, hvoraf svenskerne har vundet 14 af dem, men Polen har en vis målsluger i Robert Lewandowski, der er klar på at ødelægge den statistik. Se med, når det hele går løs, og vi skal finde ud af, hvilke hold, der skal med videre fra gruppe E.

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: