UEFA EM 2020: Wales – Danmark, 1/8-finale

🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🆚🇩🇰 Efter tre dramatiske og følelsesladede gruppekampe på hjemmebane i Parken er det danske landshold nu klar til at forsøge at fortsætte fodboldfesten ude i Europa, når det gælder knockoutfasen og EM-slutrundens første ottendedelsfinale. Modstanderen er Wales, og rammen bliver det ikoniske stadion Johan Cruyff Arena i hollandske Amsterdam. Kan Kasper Hjulmands mandskab med Kjær, Schmeichel, Damsgaard, Mæhle og de andre hente endnu en historisk sejr over for waliserne, der kommer med Gareth Bale i spidsen og en andenplads fra gruppe A i bagagen? DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: