UEFA EM 2020: Italien – Østrig, 1/8-finale

🇮🇹🆚🇦🇹 Den anden ottendedelsfinale ved EM i fodbold står mellem vinderen af den indledende gruppe A, som skal møde nummer to i gruppe C. Vinderen går videre til kvartfinalen i München på fredag. Kampen spilles på en af fodboldens helt store arenaer, Wembley i London. Italien har imponeret i gruppespillet med tre sejre i tre kampe, men nu venter der nye udfordringer for det italienske mandskab. Holdet har forladt den trygge hjemmebane i Rom og skal nu spille ottendedelsfinale på Wembley i London. Det ændrer dog ikke ved Italiens favoritværdighed mod Østrig. Østrigerne har vist sig som et solidt mandskab, som for første gang er gået videre fra et EM-gruppespil. Det vil dog være en overraskelse, hvis spillerne fra Alpelandet formår at tage endnu et skridt i EM-turneringen. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: