UEFA EM 2020: Sverige – Ukraine, 1/8-finale

🇸🇪🆚🇺🇦 Rækken af stærkt underholdende 1/8-finaler ved EM i fodbold bliver rundet af med vores svenske naboer, der lidt overraskende vandt deres indledende pulje foran blandt andre Spanien. Det betyder, at svenskerne nu er favoritter i deres første knockoutkamp, hvor modstanderen er Ukraine på Hampden Park i Glasgow. Svenskerne har flere nuværende eller tidligere Superliga-profiler på holdet, og de blå-gule har indtil videre været meget solide i deres 4-4-2 opstilling, men ukrainerne har nogle farlige offensivspillere, der måske kan ødelægge svenskernes vej mod kvartfinalen. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

POST MATCH

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: