UEFA EM 2020: England – Tyskland, 1/8-finale

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🆚🇩🇪 Det ultimative højdepunkt i EM-slutrundens ottendedelsfinaler finder sted på Wembley i London, når England krydser klinger med Tyskland. Forventningerne til den engelske fodboldnation har igen været tårnhøje, men indtil nu har der ikke været meget til historiebøgerne. Det kan dog ændre sig i dag, når de får besøg af en anden massiv fodboldnation, nemlig Tyskland. Tyskerne var i problemer i gruppe F, men formåede alligevel at spille sig videre med en andenplads. Nu går det løs mod England.

📺 Kampen vises på viaplay.dk og ARD.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: