UEFA EM 2020: Belgien – Italien, 1/4-finale

🇧🇪🆚🇮🇹 Det gælder kvartfinalen, når Belgien og Italien tørner sammen på Allianz Arena i München. Belgien har været forholdsvist overbevisende gennem hele turneringen, hvor de er gået igennem med lutter sejre. Dog blev de udfordret mod Portugal senest, hvor det ikke just var imponerende. Italien var også dominerende i gruppespillet, men de måtte helt ud i forlænget spilletid senest for at besejre et aggressivt Østrig-mandskab. Hvem skal avancere til semifinalerne?

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: