UEFA EM 2020: Tjekkiet – Danmark, 1/4-finale

🇨🇿🆚🇩🇰 EM-feberen raser, og nu gælder det! Danmark er med en plads i kvartfinalen blot tre sejre fra at gentage EM-guldet fra 1992, og næste modstander er Tjekkiet, som i deres ottendedelsfinale lidt overraskende sendte Holland ud af turneringen, mens Kasper Hjulmands hold bankede Wales med 4-0. Kvartfinalen bliver spillet så langt væk som i Baku i Aserbajdsjan, hvor der er lovet ekstremt høje varmegrader, så Schmeichel, Kjær, Mæhle, Dolberg og de andre danske spillere skal virkelig ud på en lang og hed EM-rejse mod semifinalen. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

📺 Kampen vises på dk.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: