UEFA EM 2020: Ukraine – England, 1/4-finale

🇺🇦🆚🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ved EM-slutrunden tørner Ukraine og England sammen i kvartfinalen på Det Olympiske Station i Rom. Ukrainerne gik videre som en af de bedste 3’ere fra det indledende gruppespil, og i 1/8-finalen slog de Sverige på et mål i overtiden af den forlængede spilletid. Englænderne vandt deres indledende gruppe uden at overbevise, mens der var fremgang at spore i deres sejr mod Tyskland i 1/8-finalen, hvor Harry Kane endelig kom på tavlen. England er favorit i opgøret, men de skal være skarpe mod Ukraine, som er godt organiseret og har dygtige individualister i bl.a. Aleksander Zinchenko og Andrej Jarmolenko.

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: