UEFA EM 2020: England – Danmark

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🆚🇩🇰 Sommerens fodboldmæssige eventyrfortælling bare fortsætter, og nu er der kun to kampe mellem de rød-hvide og en gentagelse af EM-guldet og den helt store triumf i 1992. I semifinalen på det ikoniske stadion Wembley i London venter dog ingen ringere end England, som med en massiv hjemmebanefordel i ryggen er favoritter i opgøret mod Kjær, Schmeichel, Mæhle og de andre. Men Danmark har før været undertippet og vundet – også over englænderne. Nu gælder det sidste skridt inden finalen. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun. Viaplay kommentatorer: Niels Christian Frederiksen og Per Frimann.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: