UEFA EM 2020: Italien – England, finale

🇮🇹🆚🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Det blev lige akkurat ikke til dansk deltagelse, men derfor er der alligevel lagt op til en brag af en EM-finale på Wembley i London. Her vil England have over 65.000 hjemmebanefans i ryggen, men Italien har gennem hele slutrunden vist sig som et stærkt fodboldhold, der spiller med både følelser og forstand. Roberto Mancinis solide kollektiv er dermed sidste hurdle for den engelske anfører Harry Kane og kompagni. En sejr mere til England, og så kan de for alvor synge, at ‘Fodbolden er kommet hjem’ for første gang siden VM-titlen i 1966. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun. Viaplay kommentatorer: Niels Christian Frederiksen og Michael Laudrup.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: