Gruppe B: Danmark – Finland

Danmarks anden kamp ved EM-slutrunden er et nordisk opgør mod Finland. Danmark er favorit, men det bliver ikke let mod de snu finner, som tidligere har drillet de danske EM-drømme. Ved slutrunderne i 2005 og 2009 blev det til finsk sejr i det indbyrdes opgør, mens holdene spillede uafgjort da de mødtes ved EM i 2013. Derfor er der Pernille Harder og co. der har revanche til gode i aften. Samtidig er en dansk sejr vital i kampen om at gå videre fra gruppespillet, så det vil være en flok sejrslystne danske kvinder, der løber på banen på stadion i Milton Keynes nord for London. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic.

Se kampen kl. 18 på DR1 eller DRTV.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: