Gruppe B: Tyskland – Danmark

Så er det endelig tid for Danmarks første kamp ved EM-slutrunden, hvor de rød-hvide skal forsøge at forsvare sølvmedaljerne fra EM i 2017. Ved den lejlighed slog danskerne Tyskland i kvartfinalen, og en ny sejr over tyskerne i dag vil give Danmark en drømmestart på EM og åbne vejen for at komme videre fra den indledende gruppe B. Men det bliver ikke nemt mod de otte-dobbelte europamestre, som håber at hente en ny titel til samlingen. Kampen spilles på stadion i Brentford, som normalt er hjemmebane for den danskerspækkede klub af samme navn i Premier League. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic.

DR1 + DRTV kl. 21.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: