Rusland v Tjekkiet [20:45]

For fire år siden nåede russerne semifinalen ved EM, og alt tyder på, at det russiske landshold også denne gang møder frem med stor styrke. Holdet var ganske suveræn i sin kvalifikationsgruppe, og viste klassen, da det vandt en venskabskamp i Danmark i februar. Tjekkiet måtte gennem playoff-kampe for at nå frem til slutrunden og holdet virker til at være et stykke fra fordums klasse. Kampen spilles på det nybyggede EM-stadion i Wroclaw i Polen.

Kommentator:  Ronnie Rocket.

Illustration: Fra det russiske fodboldforbunds Facebook-side.

75 comments

  1. Polen har investeret over 25 millarder euro in infrastruktur op til EURO 2012. Ukraine er “blot” investeret ca. 10 milliarder euro. Det er svimlende summer. Men det er også meget flotte stadions. Og beløbene inkluderer naturligvis også andre anlæg og forbedringer som borgerne efterfølgende får glæde af.

  2. Sidebemærkning: Lewis Hamilton ser igen ud til at være hurtigst til træningen i Montreal. Skal han blive den syvende vinder af syv Formel 1 grand prix’er i denne sæson?

  3. Den tyske kommentator gør opmærksom på at Tjekkiet for første gang har en farvet spiller på landsholdet. (Der er som bekendt ikke en eneste tysker på det tyske “multi-kulti” landshold).

    1. Jeps fedt mål, hovedstød fra netop Alexandr Kerzhakov, nej nej den skulle have været der

  4. Jeg spår 4-0 eller måske 5-1, en super fed kamp, russerne kan jo allerede sætte sig tungt på topscoretitlen i gruppespillet

  5. Jeg synes faktisk, det virker i alle de eksekveringer, hvor det ikke er “adidas is …”, men en af deres stjerner, der er “… all in”.

  6. Der bliver vil drukket igennem ovre østpå i aften. Rusland har Polen på tirsdag – some game!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: