UEFA EM 2020: Nederlandene – Tjekkiet, 1/8-finale

🇳🇱🆚🇨🇿 I EM-slutrundens 4. 1/8-finale, der afvikles i Budapest, tørner Nederlandene og Tjekkiet sammen. “Oranje” viste godt spil i deres gruppe, som de vandt ganske overbevisende på hjemmebane i Amsterdam, og nu skal Georginio Wijnaldum og co. vise, at de kan fortsætte den gode form på udebane. Tjekkerne blev nummer 3 i deres gruppe, hvor deres stærke kollektiv undervejs viste godt spil, og hvis de “rammer” dagen, kan de godt drille hollænderne. Nederlandene er imidlertid favorit i opgøret, hvor de vil være mest “på bolden”, mens Tjekkiet vil stå tæt og satse på omstillinger med bl.a. Patrik Schick og Tomas Soucek.

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: