UEFA EM 2020: Belgien – Portugal, 1/8-finale

🇧🇪🆚🇵🇹 Med tre sejre af tre mulige i Danmarks gruppe B kommer det belgiske landshold ind til knockoutfasen ved EM med stor selvtillid, men allerede fra start er modstanden hård. I ottendedelsfinalen i Sevilla venter nemlig de forsvarende europamestre fra Portugal, der sluttede som nummer tre i en hård pulje med Frankrig, Tyskland og Ungarn. Kampen bliver spillet i det varme sydlige Spanien, hvor man godt kan forvente en del portugisiske fans til opgøret, der samtidig er en direkte duel mellem topscorerne Romelu Lukaku fra Belgien og Cristian Ronaldo fra Portugal. DR kommentatorer: Andreas Kraul og Morten Bruun.

📺 Kampen vises på dr.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: