UEFA EM 2020: Kroatien – Spanien, 1/8-finale

🇭🇷🆚🇪🇸 Parken i København lægger græs og rammer til den spændende ottendedelsfinale mellem Kroatien og Spanien. Kroatien var i VM-finalen for tre år siden og Spanien vandt EM-titlen i både 2008 og 2012. I år blev de dog begge kun nummer to i deres indledende grupper, og derfor mødes de allerede nu i en spændende kamp mellem to stærke hold. Kampen er den sidste af de fire EM-kampe, der skulle spilles på dansk grund. DR kommentatorer: Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.

📺 Kampen kan ses på dk.dk og viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: