UEFA EM 2020: Frankrig – Schweiz, 1/8-finale

🇫🇷🆚🇨🇭 I dødens gruppe F var Frankrig stærkest og tog førstepladsen foran Tyskland og Portugal. Nu venter Schweiz fra gruppe A’s tredjeplads i EM-slutrundens ottendedelsfinale på Arena Națională i Bukarest. Forventningerne til de franske verdensmester er igen tårnhøje og de færreste regner derfor med at de kommer til at få problemer mod Schweiz. Det vil da også være en kæmpe overraskelse, hvis spillerne fra Alpelandet formår at tage endnu et skridt i EM-turneringen. Se med!

📺 Kampen vises på viaplay.dk.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: