Gruppe A: England – Østrig

EM-slutrunden i fodbold bliver skudt i gang med et brag. Hjemme på et udsolgt Old Trafford i Manchester tager England imod Østrig i den første kamp i gruppe A. Forventningerne er kæmpestore til England, som på hjemmebane vil blive båret frem af et entusiastisk publikum. Og England er favorit i aften, men det bliver ikke nemt mod et stærkt østrigsk hold med flere profiler fra både den engelske og tyske liga. Kampen er den første i den EM-slutrunde, der på grund af coronapandemien blev udsat fra 2021 til 2022, men nu er ventetiden endelig slut. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic.

DR, onsdag den 5. juli kl. 21.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: